Welcome!
Üdvözlöm!

Angol,német,francia,spanyol és magyar nyelvoktatás - Skype-on is

 

A bérlet csomagok előnyei

A bérlet csomagok előnyei

Bizonyára Önt is érdekli az a kérdés, miként történik a fizetés egy angol magántanárnál. Talán az is lehet, hogy végigböngészte már az Árak és kedvezmények elnevezésű aloldalt, és eltűnődött az ott felkínált bérletcsomagokon.

Egészen a közelmúltig az volt a szokásos, hogy a tanuló az angol magánóra végén kifizette az óradíjat, a diák tehát minden alkalommal úgy készült, hogy elegendő pénzösszeg legyen nála. Mintha mondjuk a fodrászhoz ment volna, az alkalom végén pedig fizetett. Egyedül a nyelviskoláknál volt olyan rendszer, hogy előre be lehetett fizetni egy tanfolyamot, és azt a későbbiekben „lejárta” a tanuló.

A bérlet csomagokkal viszont immáron lehetővé válik az az eddig szokatlan dolog, hogy előre befizethetjük az órákat. Ezáltal mentesülünk az alól, hogy mindig pénzzel járjunk órára. Mivel a bérlet konstrukció nem megszokott dolog Magyarországon, ennek ösztönzésére kedvezményeket vezettem be: a tanuló extra órákhoz jut hozzá díjmentesen, ha bérletet vásárol. Vegyünk egy példát. Ha egy tanuló megveszi a legkisebb bérletet (mini bérlet) és befizet 12 óra árát, ráadásként kap 1 plusz órát ingyen. Tehát összesen 13 órát kap a csomaggal. Egy másik példa esetén, amennyiben valaki a legnagyobb bérletet vásárolja meg (max bérlet) a 75 órán felül 15 órát kap ingyen, azaz összesen 90 óra jár neki. Ezen kívül még két köztes bérlet közül is lehet választani igény szerint.

A bérlet előnye a tanár szempontjából az, hogy a pénzénél van, azaz biztos lehet benne, hogy a tanuló végigjárja az órákat, nem fog „elillanni” a szeme elől. Mivel a tanár előre megkapja a pénzt, amelyért csak később dolgozik meg, ez jogosítja fel a tanulót az ingyenes órákra, amellyel jelentős kedvezményhez jut. Ezen felül a bérletes tanulók értelem szerűen előnyt élveznek az időpontfoglalásnál szemben azokkal a tanulókkal, akik alkalmanként fizetnek. Az utóbbiak csak a fennmaradó üres időkben jöhetnek órára. A bérletet vásárló tanulónak mindössze egyetlen kötöttsége van: vállalnia kell, hogy végigjárja az órákat, mivel a bérlet ára nem visszatérítendő.

Online (Skype) tanulás esetén praktikus is ez a típusú fizetési megoldás, hiszen ezzel elkerülhetjük a tranzakcióval kapcsolatos bíbelődést és banki tranzakciós díjakat is csökkenteni tudjuk.

Láthatjuk tehát, hogy a bérlet csomagok sok előnyt biztosítanak mind a tanulónak, mint a magántanárnak. Ennek ellenére a bérlet csomag nem kötelező, bárki választhatja azt is, hogy alkalmanként fizeti az óradíjat, például azért, mert nem szeretne egyszerre letenni egy nagyobb összeget.

Kérem, tekintse meg az "Árak és kedvezmények" oldalon a bérlet csomagok árát, valamint a benne foglalt órákat. Kérdés esetén keressen nyugodtan a lent megadott elérhetőségek egyikén.